Wie worden sociaal ondernemers van 2019?

08 november 2019 door Hennie van der Zouw
Wie worden sociaal ondernemers van 2019?

DRECHTSTEDEN - Voor het derde jaar op rij reikt Baanbrekend Drechtsteden, op 12 november, de Social Impact Award(s) uit. Het realiseren van 'social impact' speelt een steeds belangrijkere rol bij ondernemingen in de Drechtsteden. Met de Social Impact Award by Baanbrekend Drechtsteden worden de ondernemers met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje gezet. De Drechtsteden zijn koploper in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking naar werk.

Social Impact Award, 3 juryprijzen
Welke ondernemer de Social Impact Award dit jaar in de wacht sleept, wordt bepaald door de vakjury met daarin: Joke Meerhof, Taxi Stam, winnaar vakjuryprijs Social Impact Award 2018, Robbie Korn, Peute Recycling, winnaar publieksprijs Social Impact Award 2018, Marjolein ten Hoonte, Directeur Arbeidsmarkt & MVO Randstad Groep Nederland en Pieter Paans, wethouder gemeente Papendrecht en Portefeuillehouder Wmo en Sociale Werkvoorziening (Sociaal 2) / ICT van de Drechtsteden én juryvoorzitter. Paans: "Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang. Mooi om te zien dat steeds meer bedrijven en organisaties zich binnen onze regio inzetten voor de maatschappij ".

De genomineerden
Dit jaar zijn er maar liefst 55 genomineerden, die kans maken op het winnen van een van de 3 juryprijzen, in 3 verschillende categorieën op basis van het aantal werknemers. Een keur aan sociaal ondernemers zijn in de running. Van verhuurbedrijven tot gemeenten, van vervoerders tot leerwerkbedrijven en van fietsenmakers tot uitzendorganisaties. Dit evenement wilt u niet missen!

Over Baanbrekend Drechtsteden
Baanbrekend Drechtsteden maakt het voor werkgevers aantrekkelijk om mensen met een uitkering of arbeidsbeperking in te zetten. Werkgevers kunnen bij de adviseurs van Baanbrekend kosteloos terecht voor werving en selectie van kandidaten en krijgen vrijblijvend advies op maat. Waar nodig zorgt Baanbrekend voor ondersteuning van kandidaten op de werkvloer of praktijkgerichte scholing.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.