OBS De Viermaster hijst op Stakingsdag de Piratenvlag

05 oktober 2017

PAPENDRECHT - Bij OBS De Viermaster blijven de leerkrachten op de stakingsdag van 5 oktober op de school in plaats van naar de manifestatie in het Haagse Zuiderpark te gaan. "Wij hebben om 08.45 uur de piratenvlag gehesen en na het nuttigen van een voedzaam piratenontbijt (foto onder), hebben we spandoeken maken die allemaal een maritiem tintje hebben", meldt Rene van Engelen, de piratenkapitein.

De actie op de Viermaster heeft als thema de naam 'Muiterij op de Viermaster' meegekregen en heeft een ludiek karakter, uiteraard met een serieuze ondertoon voor een beter salaris en een lagere werkdruk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.