Wedstrijd tussen Drechtstreek en Wieldrecht afgelast

04 november 2019 door Hennie van der Zouw
Wedstrijd tussen Drechtstreek en Wieldrecht afgelast

PAPENDRECHT - De wedstrijd tussen Drechtstreek en Wieldrecht is op 2 november op het laatste moment niet doorgegaan.

Na een langdurige en heftige regenbui rond 12.00 uur werden bij Drechtstreek al enkele wedstrijden onderbroken. Scheidsrechter Rick Sturm heeft het veld voor de wedstrijd van 14.30 uur afgekeurd nadat de spelers van beide elftallen nog wel de warming-up waren gestart.

Naar het oordeel van de scheidsrechter was spelen op het te gladde veld niet verantwoord. Drechtstreek-Wieldrecht wordt waarschijnlijk op 16 november ingehaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.