C- jeugd DES ‘72 in het nieuw gestoken

04 november 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Nadat vorige week de F jeugd in het nieuw werd gestoken was het nu de beurt aan de C jeugd. Ook zij kregen een prachtig tenue uitgereikt van de sponsor Jos van der Graaf B.V. uit Dordrecht. Deze onderneming is al 25 jaar een specialist in grond- en straatwerk, maar verzorgt daarnaast ook non-destructief onderzoekswerk (grondradar) en voortrajecten voor proefsleuven.

De C jeugd kon het helaas in hun wedstrijd niet bolwerken tegen het sterke HVOS uit Spijkenisse en verloor met 33-8. De F jeugd speelde tegen DWS uit Schiedam. Het lukte deze wedstrijd niet echt om de bal te vangen en werd er jammer genoeg verloren met 9-3.

De D2 speelde een hele spannende wedstrijd tegen HVOS en helaas moesten zij in de laatste minuten hun hoofd buigen en verloor met 11-10.

De D1 won ook hun tweede wedstrijd met ruime cijfers. Aan het eind van de wedstrijd stond er een stand van 23-7 op het scorebord. Zij behouden hierdoor de koppositie.

De B jeugd speelde tegen Conventus uit Zwijndrecht en verloor in een leuke wedstrijd met 12-9.
De heren junioren A kon de goede lijn van vorige week niet doorzetten en verloor in Barendrecht tegen Savosa ruim met 32-18.

Heren 1 speelde tegen Helius en wist een punt uit het vuur te slepen. In een spannende wedstrijd werd met 31-31 gelijk gespeeld. Heren 2 speelde na hun winst van vorige week tegen Nieuwegein. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd. Bij rust was het 17-14 in het voordeel van Nieuwegein. Na de rust kwamen de heren goed terug en kwam mede door goed keeperswerk van Max Erkelens op voorsprong. Helaas kon men deze voorsprong niet tot het einde vasthouden en werd uiteindelijk verloren met 35-31.

Heren 3 pakte tegen Oliveo de eerste punten en wist te winnen met 23-17.
Heren 5 verloor na het gelijke spel van vorige week tegen Helius met 34-19.