Asfaltonderhoud Burgemeester Keijzerweg tussen N3 en rotonde Veerweg

01 november 2019
Asfaltonderhoud Burgemeester Keijzerweg tussen N3 en rotonde Veerweg

PAPENDRECHT - De Burgemeester Keijzerweg is de belangrijkste verkeersader van de gemeente Papendrecht. Wanneer er file is op de A15, trekt deze weg ook veel sluipverkeer. De verkeersintensiteit, het aantal auto's, is erg hoog. Hierdoor slijt het asfalt. De bovenlaag van het asfalt op de Burgemeester Keijzerweg moet plaatselijk vervangen worden, dit gebeurt van vrijdagavond 1 november tot en met zaterdagavond 2 november.

Wegafsluiting
Voor dit asfaltonderhoud wordt de Burgemeester Keijzerweg gedurende onderstaande periode in twee richtingen voor alle verkeer afgesloten:

- tussen N3/Kattestaart – tot aan de Kennedylaan
- en vanaf de Kennedylaan tot rotonde Veerweg.

Periode van werkzaamheden, afsluiting en omleiding
Vanaf vrijdagavond 1 november 19:00 uur tot en met zaterdagavond 2 november 0:00 uur vindt het asfaltonderhoud plaats op de Burgemeester Keijzerweg. Om de tijdsduur van overlast voor omwonenden en het verkeer zo kort mogelijk te houden, wordt er in de nacht van vrijdag op zaterdag doorgewerkt. Indien de weersomstandigheden asfalteringswerkzaamheden onmogelijk maken, worden de werkzaamheden uitgesteld naar het daarop volgende weekend.

Omleiding
Het autoverkeer wordt in twee richtingen heen en terug omgeleid over de route:

- kluifrotonde N3
- Burgemeester Keijzerweg
- Pieter Zeemanlaan
- Kamerlingh Onneslaan
- Willem Dreeslaan
- rotonde Willem Dreeslaan (met afslag Kennedylaan richting de wijk Wilgendonk)
- Vrijheer van Eslaan
- Veerweg
- rotonde Veerweg
- Burgemeester Keijzerweg

Fietsers worden om de werkzaamheden heengeleid. Het bedrijverterrein Kattestaart blijft bereikbaar vanaf kluifrotonde N3. Het Sportcentrum Papendrecht en het Apollo Hotel blijven bereikbaar vanaf Lange Tiendweg, parkeergarage Apollo Hotel en appartementen Palaestra vanaf rotonde Veerweg.

Openbaar vervoer
Actuele reisinfo en verstoringen staan op de website www.qbuzz.nl/dmg. Ook zullen daarop de verwijzingen naar de vervangende haltes staan.

Vragen
Overlast vanwege de werkzaamheden is onvermijdelijk. Hiervoor vraagt de gemeente uw begrip. Door de periode waarin de werkzaamheden plaatsvinden zo kort mogelijk te houden, wordt geprobeerd de overlast te beperken. Voor vragen tijdens de werkzaamheden is de uitvoerder van de aannemer bereikbaar via het telefoonnummer 06-50226102. De toezichthouder van de gemeente is bereikbaar via het telefoonnummer 078-7706276.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.