Asfaltering rotonde Burgemeester Keijzerweg - Veerweg in weekend van 30 oktober

28 oktober 2015
Asfaltering rotonde Burgemeester Keijzerweg - Veerweg in weekend van 30 oktober

PAPENDRECHT - In aansluiting op de werkzaamheden aan de Burgemeester Keijzerweg laat de gemeente de rotonde Burgemeester Keijzerweg/Veerweg asfalteren. Aannemersbedrijf KWS Infra B.V. start vrijdagavond 30 oktober rond 22.00 uur met het wegfrezen van de bovenste laag asfalt. In de nacht van zaterdag 31 oktober op zondag 1 november (rond 24.00 uur) wordt het afgerond met een nieuwe asfaltlaag. De rotonde kan dan weer een lange periode mee.

Waarom werkzaamheden aan deze rotonde en waarom nu?
Het asfalt is in slechte staat en moet vervangen worden. Het asfalteringswerk aan de Burgemeester Keijzerweg is nagenoeg klaar, dus het is handig om aansluitend de rotonde mee te nemen. We doen dat in het weekend omdat er dan  ten opzichte van doordeweekse dagen minder verkeer is: minder woon-werkverkeer en geen scholieren.

Omleidingen
Gele borden geven omleidingsroutes aan voor het verkeer. Ook bussen worden omgeleid en bushaltes rondom de rotonde worden tijdelijk verplaatst of vervallen tijdelijk.

Hulpdiensten worden op de hoogte gehouden van de voortgang van het werk.

Tijdens de werkzaamheden blijven woningen en bedrijven altijd bereikbaar. Wij doen er alles aan om hinder en overlast zoveel mogelijk te voorkomen, maar helaas is dat niet helemaal te vermijden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Contactpersoon
Heeft u dringende vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de gemeentelijk toezichthouder, de heer A.N. Vervoorn, tel. 078-7706259.

Gebruikers van direct omliggende panden ontvangen nog schriftelijk bericht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.