Wegwerkzaamheden Burgemeester Keijzerweg in volle gang

02 april 2015
Wegwerkzaamheden Burgemeester Keijzerweg in volle gang

PAPENDRECHT - De renovatie van de Burgemeester Keijzerweg in de buurt van het busstation is in volle gang. Er is wel veel overlast voor weggebruikers, waarbij aangeraden wordt zoveel mogelijk andere routes te rijden.

Er wordt hard gewerkt zodat de doorgaande weg zo snel mogelijk weer bruikbaar zal zijn. Dit is naar verwachting eind december 2015.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.