Afsluiting deel Burgemeester Keijzerweg i.v.m. werkzaamheden

22 november 2002

PAPENDRECHT - In verband met asfalteringswerkzaamheden op de Burgemeester Keijzerweg is vrijdag 22 november vanaf 19:00 uur het zuidelijk deel van de Burgemeester Keijzerweg van het gedeelte van het kruispunt N3 tot aan de kruising Rietgorsweg geheel afgesloten.

Verkeer dat van de N3 of vanaf het westelijk deel van de Burgemeester Keijzerweg komt, kan tijdelijk gebruikmaken van een deel van de noordelijke rijbaan. Dit wordt aangegeven met bebording, knipperlichten en gele belijning.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden zaterdag 23 november afgerond en kan de weg om 18:00 uur weer worden opengesteld. Door onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden echter altijd enigszins uitlopen.

Tijdens het werk geldt op het traject de maximumsnelheid van 30 km per uur. Dit wordt ook met bebording aangegeven. Gezien de recente ervaringen tijdens de werkzaamheden op het zuidelijk weggedeelte van de Burgemeester Keijzerweg, wordt weggebruikers met klem verzocht zich aan de geldende regels te houden. Met name op het kruispunt N3/Burgemeester Keijzerweg moet men vanwege de gewijzigde verkeerssituatie extra opletten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.