Reconstructie Burgemeester Keijzerweg

23 augustus 2002

PAPENDRECHT - Na enkele weken van voorbereidingswerkzaamheden wordt de reconstructie van de Burgemeester Keijzerweg deze week daadwerkelijk zichtbaar. Tot het eind van december kan het verkeer daardoor overlast ondervinden.

Het gedeelte tussen de N3 en de Ketelweg wordt aangepast. Zo zal een tweede rijstrook worden toegevoegd aan de noordelijke rijbaan tussen de Westkil en de N3.

Verder wordt de uitvoegstrook tussen de Pieter Zeemanlaan en de Westkil op de zuidelijke rijbaan verlengd.

Ook wordt de fietsoversteek op de Pieter Zeemanlaan aangepast.

Tenslotte worden op de Pieter Zeemanlaan voorsorteervakken en een gedeelte fietsstrook aangepast.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.