Uitwisselingscommissie Blomberg opent eigen website

09 maart 2007

PAPENDRECHT - Vrijdag 9 maart bezoekt een delegatie uit partnergemeente Blomberg de gemeente Papendrecht. Burgemeester De Bruin opende de website die de jumelagecommissie heeft opgezet met een druk op de knop. Dit gebeurde uiteraard in de Blombergkamer in het gemeentehuis.

Het webadres is www.papendrecht-blomberg.nl.
De site is ontworpen en gebouwd door Bezichtig.nu Internetdiensten. De inhoud is verzorgd door Gerard van Houwelingen en Ton Schimmelpenningh.

Doel van de site is een bredere groep Papendrechters te interesseren in en deel te nemen aan activiteiten in het kader van de stedenband met Blomberg. De nieuwe website bevat onder meer informatie over komende activiteiten, een eerste verslag van het optreden van de Papendörfer Musikanten in Blomberg, een overzicht van het bestuur van de uitwisselingscommissie, ruimte voor verslagen van onder meer de Christelijke Jongeren en sportverslagen uit Blomberg en Papendrecht en een linkoverzicht van lokale sites uit beide gemeenten.

Namens de gemeente Blomberg waren aanwezig: Wolfgang Waldow (voorzitter Blombergse commissie), Ehrhard Oerder (lid Blombergse commissie, waarnemend burgemeester) en Ursula Bunte (lid van de Blombergse commissie).

Op zaterdag 10 maart houden de Blombergse en de Papendrechtse commissie een gezamenlijke zitting om de plannen voor 2007 en 2008 te bespreken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.