F jeugd DES ‘72 heeft nieuwe sponsoren.

28 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
F jeugd DES ‘72 heeft nieuwe sponsoren.

PAPENDRECHT - De F- jeugd van handbalvereniging DES ‘72 uit Papendrecht werd afgelopen zaterdag volledig in het nieuw gestoken door drie nieuwe sponsoren.
De bedrijven AdG Interim management, 2M makelaars B.V. en DAR Bouwadvies zorgden ervoor dat de kinderen trots aan hun wedstrijd konden beginnen.
De wedstrijd die de F jeugd speelde ging gelijk op, maar aan het einde van de wedstrijd wist Conventus toch 2 doelpunten meer te scoren, waardoor zij wonnen met 8-6.
De D2 speelde een verdienstelijke wedstrijd. Zij konden net de winst niet in Papendrecht houden. In de laatste minuut wist Twist de overwinning mee te nemen naar Vlaardingen en werd met 1 punt verschil verloren.

De D1 speelden wederom een degelijke wedstrijd tegen Conventus en deden wat zij de moesten doen en dat is winnen.
Ook nu werd met snel aanvalsspel de tegenstander overrompeld en werd ruim gewonnen met 28-19.
De C moest tegen het sterke Drechtsteden spelen. Zij speelden met veel inzet, maar konden niet voorkomen dat zij verloren met 34-12.

De B jeugd begon goed tegen Twist en wist de eerste 2 doelpunten te maken. Daarna lukte het niet meer en kwam Twist snel terug en won uiteindelijk de wedstrijd met 15-7.
De heren junioren speelden de altijd lastige wedstrijd tegen Ventura uit Schiedam.
Het werd een spannende en gelijkopgaande wedstrijd. Met de rust stonden de heren junioren achter met 14-13. Gelukkig kwamen zij goed uit de kleedkamer en konden snel de achterstand recht zetten. De voorsprong werd gedurende de 2e helft door strak verdedigen behouden en werd er uiteindelijk gewonnen met 29-27.

Heren 1 ging voortvarend van start, maar gedurende de wedstrijd kwam er de klad in en kon Ventura terug komen in de wedstrijd. Verdedigend hadden de heren het nog niet op orde. Mede door goed keeperswerk konden de heren het in de 2e helft weer rechttrekken en wonnen uiteindelijk met 37-31. Hierdoor blijven zij in de middenmoot staan.
Heren 2 moest dit weekeinde de verre uitwedstrijd spelen tegen Lelystad. Het werd een moeizame wedstrijd. Door goed en snel samenspel en doordat Lelystad veel mopperde op de scheidsrechter, waardoor zij vaak in onderstel speelden, wist heren 2 de wedstrijd over de streep te trekken en werd gewonnen met 20-19.
Heren 3 kon het net niet bolwerken tegen Twist uit Vlaardingen. Zij verloren met 19-16.
Heren 5 speelde ook een goede wedstrijd en dit werd uiteindelijk net niet beloond met een overwinning. Zij startte de zaalcompetitie met een gelijkspel, 18-18.

Foto: Des’72 f jeugd in het nieuw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.