Rinus Schievink overleden

25 oktober 2015
Rinus Schievink overleden

PAPENDRECHT - Op zaterdag 24 oktober 2015 is Rinus Schievink op 67-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand. Er werd nog een ambulance opgeroepen, maar deze kon helaas niets meer uitrichten.

Rinus Schievink was bekend als de oprichter en eigenaar van de fotografiewinkel Schievink aan de Brederodelaan.

Rinus Schievink is een van Papendrechts bekendste fotografen, die al heel jong met een camera op pad ging. Hij heeft in 2014 zijn foto’s geschonken aan Dorpsbehoud, een bijzonder waardevolle aanvulling voor hun archief.

Rinus laat zijn vrouw Adrie, kinderen Petra en Wiebe en 5 kleinkinderen achter.

Op vrijdag 30 oktober om 10:30 uur wordt de afscheidsdienst gehouden in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de begraafplaats aan de Admiraal de Ruyterweg omstreeks 12:00 uur.

Op donderdag 29 oktober is er gelegenheid tot condoleren tussen 19.00 en 20:30 uur in de Bethlehemkerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.