Stuif voorziet ook deze herfstvakantie in een behoefte

21 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Stuif voorziet ook deze herfstvakantie in een behoefte

PAPENDRECHT - Van maandag 21 oktober 2019 tot en met donderdag 24 oktober 2019, zijn alle Papendrechtse kids tot en met 12 jaar welkom bij " Stuif " in het Sportcentrum. Iedere dag heeft zijn eigen programma van 10:00 tot 15:00 uur. 

Stuif wordt georganiseerd door Sportcentrum Papendrecht, Wasko en Suppord en staat voor actie, creativiteit, leuke activiteiten en nog veel meer. Vier dagen lang is er een boordevol programma (met o.a. springkussens, workshops, sport en spel en ontspanning). Een dagbandje kost Euro 4,50 p.p. Het programma is te vinden op de website van het Sportcentrum

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.