Marc de Vries presenteert boek "God vinden"

09 november 2011
Marc de Vries presenteert boek "God vinden"

PAPENDRECHT - De Papendrechtse professor dr. Marc J. de Vries is de opvolger van prof. dr. E. Schuurman aan de TU Delft. Onlangs verscheen van zijn hand, in de Artiosreeks van de Gereformeerde Bond, het boek ”God vinden. In gesprek met zoekers”, dat vandaag in Delft wordt gepresenteerd.

De omslagtekst is als volgt:

Mensen kunnen langs allerlei wegen op zoek zijn naar God, goden of "iets hogers". Dat kan door de natuur of de geschiedenis te bestuderen en daarin aanwijzingen voor het bestaan van God te ontdekken. We kunnen ook zoeken langs de weg van religies of menselijk redeneren. Wanneer we God hebben mogen vinden, blijven we altijd op zoek om Hem beter te leren kennen. We komen ook in gesprek met anderen die Hem nog niet hebben gevonden.
Marc J. de Vries biedt in 'God vinden' een handreiking voor gesprekken met verschillende soorten zoekers. Hij richt zich ook op christenstudenten, die vaak te horen krijgen dat wetenschap en menselijk redeneren niet samengaan met het zoeken naar en vinden van God.
Dit boekje biedt hun een antwoord. Uiteindelijk blijkt God Zich op de eerste plaats te laten vinden in Zijn Woord. Dat Woord klinkt bij uitstek in de christelijke gemeente.

Titel: God vinden
Ondertitel: In gesprek met zoekers
Auteur: Vries, M.J. de
ISBN: 9789088970290
Artikelnummer: 88970290
Aantal pagina's: 160
Prijs: € 12,50
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.