Afsluitende dag VakantieBijbelWeek de Sloep

17 oktober 2017
Afsluitende dag VakantieBijbelWeek de Sloep

PAPENDRECHT - Morgen (woensdag 18 oktober) is de afsluitende dag van de VakantieBijbelWeek de Sloep in het gebouw van de Vrije Baptisten Gemeente aan de Poldermolen 7. De Sloep is voor alle basisschoolkinderen van groep 1 t/m 8.

De dagen gaan over het thema: "(T)op Survival".
Ons leven is een avontuurlijke tocht (zeg maar een survival), die we niet alleen kunnen maken. We hebben elkaar nodig, maar we hebben vooral Jezus nodig. Jezus wil onze gids zijn. Het is goed dat ons kompas altijd op Hem gericht staat en we mogen de Bijbel gebruiken als onze routekaart. Als we afdwalen of het gaat fout, dan mogen we weten dat Jezus ons weer het reddende touw zal toegooien. Net als met een verrekijker mogen we uitkijken naar de mooie toekomst die ons in de Bijbel is beloofd. Jezus wil ons vullen als met heerlijk koel water. Met Jezus wordt onze survival een top- survival.

De zaal is bij binnenkomst versierd passend bij het thema. Kinderen wordt met pijlen de weg gewezen naar de inschrijfbalie van hun groep. Ze komen bij leeftijdsgenootjes in de groep. Daarna zoeken ze de afbeelding en kleur van hun kaartje op de stoelen, waarna ze kunnen gaan zitten.De ochtend start met zingen. De kinderen zingen met de muziekband mee. De teksten van de liederen worden geprojecteerd. Er zijn veel gebaren bij de liedjes. Na het zingen is er een verhaal + een sketch, waardoor de kinderen aan het denken worden gezet. Tot slot worden er door de jongere kinderen creatieve knutsels gemaakt. De jongeren uit groep 6 t/m 8 doen mee aan workshops. Zo kon er vandaag o.a. een plantenhanger gemaakt worden en was er een survivaltocht. 

Afsluitende dag van de Vakantie Bijbel Week
Morgenochtend is de laatste ochtend met aansluitend pannenkoeken eten. De ochtend incl. eten duurt van 10:00 tot 13:00 uur. Alle kinderen zijn welkom. De toegang is gratis.

Ook 's avonds zijn de kinderen, maar dan samen met een begeleider welkom. Van 18:30 - 20:00 uur is er de afsluiting van de Sloep met theater en een broodje knakworst.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.