(T)op Survival met VBW De Sloep

09 oktober 2017
(T)op Survival met VBW De Sloep

PAPENDRECHT - Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar die houden van knutselen, zingen, verhalen, toneel en gezelligheid zijn van harte welkom op de vakantiebijbelweek. Deze vindt plaats in de herfstvakantie van maandag 16 t/m woensdag 18 oktober.

Voor de kinderen in de bovenbouw zijn er ook verschillende workshops.
Het belooft een supergaaf programma te worden met als thema "(T)op Survival".

Ouders die wat minder bekend zijn met De Sloep zijn welkom in de koffiecorner en kunnen zo (een deel van) de ochtend meemaken.

De ochtenden zijn van 10:00 tot 12:00 uur (woensdag tot 13:00 uur, inclusief pannenkoeken). Woensdagavond is er van 18:30 uur tot 20:00 uur een kindertheater en een broodje knakworst.

Vakantiebijbelweek De Sloep vindt dit jaar plaats in het gebouw van de Vrije Baptistengemeente, Poldermolen 7. (Dit is achter het politiebureau). De toegang is gratis. Meer informatie staat op de facebookpagina.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.