VakantieBijbelWeek 'De Sloep' op nieuwe locatie

17 oktober 2013
VakantieBijbelWeek 'De Sloep' op nieuwe locatie

PAPENDRECHT - Volgende week is het weer herfstvakantie en dan wordt de jaarlijkse VakantieBijBelWeek 'De Sloep' gehouden. Dit jaar is het thema: 'Te Gek.' Ook dit jaar verwacht de organisatie zo'n 200 kinderen te verwelkomen.

De kinderen en vrijwiliigers gaan met elkaar zingen, luisteren, en kijken naar verhalen, knutselen, snoepen en zelfs een keer eten met elkaar.

De afgelopen jaren werd het gehouden in Jeugdcentrum Interval (zie foto), maar dit jaar wordt het op een nieuwe locatie gehouden, namelijk De Ark aan de Rubensstraat 35.

De dagen en tijden zijn:

  • Dinsdag 22 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Woensdag 23 oktober van 10.00 tot 13.00 uur, inclusief lunch.
  • Donderdag 24 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Voor deze dagen worden er nog medewerkers gezocht. Ook zijn er voor de knutselwerkjes nog een aantal dingen nodig: zoals oude overhemden, magazines met afbeeldingen van dieren, en lege eierdozen. Voor meer informatie: Mirjam Wigt, tel 078-6127379.

De toegang is helemaal gratis. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.