Wethouder Arno Janssen leest verhaal voor in kader van Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Vandaag, Donderdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid voor het Onderwijs. Ook de Papendrechtse scholen besteden hier aandacht aan en de gemeente juicht dit van harte toe.

Om deze gebeurtenis extra kracht bij te zetten las wethouder Arno Janssen vanochtend een verhaal voor aan de leerlingen uit de plusgroep van IKC Beatrix. Het verhaal was speciaal voor deze editie van de Dag van de Duurzaamheid geschreven.

Het evenement vond plaats tussen 10.30 uur en 11.00 uur in de Bibliotheek Aan Zet aan de Veerweg 135 in Papendrecht.

Fotograaf: Giovanni Merkulov.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.