Papendrechtse scholen druk met de kinderboekenweek over reizen

04 oktober 2019 door Josette Huisman
Papendrechtse scholen druk met de kinderboekenweek over reizen

PAPENDRECHT - De basisscholen in Papendrecht staan deze week stil bij de kinderboekenweek. Deze gaat dit keer over reizen. Je kan op heel veel manieren op reis gaan. Dat zagen de ouders en kinderen van kindcentrum Prins Constantijn aan de Walmolen vanmorgen om kwart over acht.

In de regen werden zij verrast door de leerkrachten. Het themalied klonk. Op skates, fietsen, de step, skelter, skateboard, tandem of te paard gingen zij bepakt en bezakt "op reis".

Deze week wordt nog meer aandacht gegeven aan de kinderboekenweek. Op de Constantijn komen er mensen vertellen in alle groepen over hun gemaakte reis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.