Terugblik Doe Duurzaam Markt

04 oktober 2019
Terugblik Doe Duurzaam Markt

PAPENDRECHT - Op vrijdag 4 oktober werd de Doe Duurzaam Markt op het Marktplein georganiseerd. Tussen 16:00 en 20:00 uur stond de Markt bol van de duurzame activiteiten voor jong en oud. Hoewel het weer niet helemaal meewerkte, was het een gezellige en leerzame middag/avond.

Zo konden kinderen aan de slag met klei, zaaigoed en water om bloemzaadbommen te maken. Als de bloemzaadbom gaat ontkiemen is dat een feest voor bijen en vlinders.

Op de markt kon men heerlijke hapjes proeven, door een kok ter plekke gemaakt bij het kampvuur.


Ook waren er vrijwilligers van het repair café aanwezig.


Ook de bij met haar bloem waren present.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.