Op 19 augustus de eerste inloop bij het Odensehuis

25 juli 2019
Op 19 augustus de eerste inloop bij het Odensehuis

PAPENDRECHT - Op maandag 19 augustus gaan om 10:00 uur de deuren van de inloop van het Odensehuis aan de Gerbrandystraat 31 open. Iedereen die het Odensehuis zou willen bezoeken, kan dan vrijblijvend een kijkje nemen. Bezoekers zijn welkom voor een kop koffie, een praatje of een activiteit.

Het Odensehuis is een plek voor iedereen die te maken heeft met geheugen klachten of beginnende dementie.  Mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers, en hun familie- en vriendenkring. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten en advies. Een ontmoetingsplek waar iedereen makkelijk binnenloopt, waar niets moet en veel kan.

Het Odensehuis is van en voor de mensen die er komen. Iedereen heeft talenten. Met elkaar maken we het Odensehuis. In het Odensehuis staat 'Kwaliteit van leven' centraal. Als u mee wilt doen, bent u van harte welkom. De vaste openingsdagen zijn (voorlopig) op de maandag en donderdag (vanaf 19 augustus) van 10.00 tot 15.00 uur.

De inloop draait met vrijwilligers. Op dit moment zijn er 6 gastvrouwen en 1 gastheer. Er worden nog meer gastvrouwen en gastheren gezocht. Heeft u ook interesse om gastvrouw/heer te worden in het Odensehuis? neem dan contact op met de coördinator Marjan Middelburg via tel. 06 - 39575136 of email.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.