Odensehuis gaat in september van start aan de Gerbrandystraat

08 mei 2019
Odensehuis gaat in september van start aan de Gerbrandystraat

PAPENDRECHT - Afgelopen maanden heeft de organisatie van het Odensehuis Papendrecht een aantal flinke stappen gezet om vanaf juli 2019 daadwerkelijk te starten met een Odensehuis.

Op woensdag 8 mei 2019 werd in samenwerking met Woonkracht 10 de gebruikersovereenkomst voor de locatie Gerbrandystraat 1 getekend door Piet Bezemer (Odensehuis Papendrecht) en Lenny van Dodewaard (Woonkracht10).

Het Odensehuis Papendrecht aan de Gerbrandystraat gaat in juli en augustus 2019 proefdraaien. De officiële opening en start is in september 2019 gepland. Het is de bedoeling dat het huis op maandag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend is.

"Met dit huis bieden we een plek waar mensen terecht kunnen voor informatie, ontspanning en contact met lotgenoten. Zie het als een grote huiskamer. Wij zorgen voor zaken als spelletjes, instrumenten, een keuken, kranten, tijdschriften, een biljart en dergelijke, maar er is geen programma. Bezoekers kunnen komen wanneer ze zin hebben en bepalen juist zelf wat ze gaan doen. Elke dag zal er dan ook anders uitzien. Het belangrijkste is dat ze hier graag komen en zichzelf kunnen en mogen zijn. In eerste instantie zijn we waarschijnlijk enkele dagdelen per week geopend. Als de vraag groot is, kunnen we uitbreiden. Hopelijk inspireert het Odensehuis ook mensen in andere gemeenten om zo’n voorziening op te zetten."

Wilt u meer weten over het Odensehuis Papendrecht neem dan contact op met Hans Ardon, bereikbaar via info@odensehuispapendrecht.nl. Binnenkort komt ook de website www.odensehuispapendrecht.nl in de lucht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.