Rechtstreex Papendrecht vandaag van start

30 september 2019
Rechtstreex Papendrecht vandaag van start

PAPENDRECHT - Landwinkel De Heerlijkheid aan de Kerkbuurt gaat met haar tijd mee en gaat haar producten ook via internet verkopen. De Heerlijkheid heeft zich namelijk aangesloten bij Rechtstreex, een samenwerking van lokale boeren en telers in de regio Rijnmond.

Aan de Kerkbuurt is een afhaalpunt gecreëerd, dat vandaag van start is gegaan.
Op vrijdag 4 oktober vanaf 15.00 uur wordt de start van Rechtstreex Papendrecht gevierd met een proeverij van de producten van de aangesloten boeren en makers.

Via de webshop zijn niet alleen de eigen producten, maar ook de producten van de andere telers in de regio te bestellen. Vooralsnog zijn de producten alleen af te halen. Wanneer de vraag groot is, zal er ook worden gestart met thuisbezorging.

De afhaaltijden zijn:
vrijdag 15:00 - 17:30 uur
vrijdag 17:30 - 19:00 uur
zaterdag 9:00 - 16:00 uur

Op de website staat het volgende te lezen:
"Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online en haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Rechtstreex werkt zonder verplicht abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Een eerlijke prijs, zonder onnodige tussenschakels. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil".

De webshop is te benaderen via www.rechtstreex.nl/papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.