Officiële opening van IKC De Wielen

30 september 2019 door Hennie van der Zouw
Officiële opening van IKC De Wielen

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag 27 september was de officiële opening van IKC De Wielen aan de P. Zandtstraat 1. Het was één groot feest.

De burgemeester van Papendrecht, Aart-Jan Moerkerke, wethouder Kees de Ruijter, voorzitter van de Raad van Toezicht, Joke Reuwer, de directeur van Wasko, Rogier Vegter en de directeur Saskia Bishoff hebben IKC De Wielen samen met alle kinderen officieel geopend.

Er waren optredens van de kinderen, een Jazzband, spelletjes, een loterij met mooie prijzen en vooral heel veel gezelligheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.