Basisschool De Wielen blijft open

27 januari 2018
Basisschool De Wielen blijft open

PAPENDRECHT - Goed nieuws voor de ouders en leerlingen van OBS 't Kofschip, de voorgenomen sluiting van de school aan de Pieter Zandtstraat per zomer 2018 is van de baan!

Op vrijdagmiddag 26 januari ontvingen de ouders van het OPOPS een brief met dit heuglijke nieuws. Het overkoepelende bestuur van de school wilde de school sluiten, vanwege de verwachte terugloop van het aantal kinderen. Hierop kwam een storm van protest onder de ouders van de leerlingen van deze school. Na lang wikken en wegen is dit besluit nu dus toch teruggedraaid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.