Chanvi Nailbar uitgeroepen tot leukste beautysalon van Nederland

30 september 2019 door Hennie van der Zouw
Chanvi Nailbar uitgeroepen tot leukste beautysalon van Nederland

PAPENDRECHT - Het personeel en eigenaresse Le Nguyen van Chanvi Nailbar aan het Westeind 15 laat weten heel blij met hun titel van 'Leukste Beautysalon van Nederland' te zijn. De verkiezing is een initiatief van leukstebeautysalon.nl van RTL4.

Op hun Facebookpagina geven ze aan: 'Jeeeej het is ons gelukt. Strijden tegen 300 beautysalonen. De titel “leukste beautysalon van Nederland” binnenhalen.'

'Dankjewel lieve klanten en volgers voor jullie stemmen. We hebben er echt geen woorden meer voor. De titel Beste nagelstudio gehaald en nu ook de leukste nagelstudio van Nederland. Ontzettend bedankt".

Het was niet de eerste keer dat Chanvi Nailbar een wedstrijd won. In 2016 behaalde zij de titel 'beste nagelstudio van Nederland'.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.