Burgemeester De Bruin verrast Nederlands populairste nagelstudio met een bezoek

21 september 2016
Burgemeester De Bruin verrast Nederlands populairste nagelstudio met een bezoek

PAPENDRECHT - Nagelstudio Chanelle Nails is eind augustus door Beautyspot uitverkoren tot nummer 1 bij een populariteitsverkiezing met 180 deelnemers en meer dan 16.000 stemmen van consumenten.

Nagelstudio Le Nuygen.
Het kon natuurlijk niet uitblijven dat de burgemeester een bezoek zou brengen aan de gelauwerde nagelstudio van Le Nguyen. Burgemeester De Bruin overhandigde haar een bos bloemen en feliciteerde haar van harte met de titel ‘Populairste nagelstudio van Nederland 2016’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.