Nieuwe huisstijl voor De Willem

27 september 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuwe huisstijl voor De Willem

PAPENDRECHT - Wie over de Rembrandtlaan rijdt en een blik werpt op het schoolgebouw van het Willem de Zwijger College, kan het niet ontgaan: er is een nieuw logo en de bijbehorende kleuren zijn verfrist.

Heel prominent, maar ook subtiel is de hoofdletter W weergegeven in vijf deeltjes van de molensteenkraag van Willem van Oranje. Het gedateerde en rustige roze met aubergine heeft plaats gemaakt voor helder en pittig turkoois met paars.

In het schoolgebouw heeft ook een metamorfose plaatsgevonden: de gang van Willem I (waar de school is gestart) is voorzien van een lichte geluiddempende vloer en de concertgroene en witte wanden en plafonds zijn nu ook van deze tijd.

De meest opvallende ‘facelift’ is in de overblijfruimte/foyer te zien. In plaats van lage zitelementen zijn er nieuwe tafels met stoelen, hoge tafels met krukken en veel bankjes aangeschaft. Plantenbakken dienen als afscheiding tussen de zitjes en de eigentijdse lampen – net als het meubilair in industriële stijl - maken het geheel af.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.