Vuurwerkvandalisme in Papendrecht

31 december 2017
Vuurwerkvandalisme in Papendrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen nacht heeft een onbekende dader een brievenbus opgeblazen aan de Wieklaan.

Hoewel de openingen van de brievenbus door TNT Post helemaal waren dichtgemaakt met een zwarte plaat voorzien van de tekst 'tijdelijk buiten gebruik', heeft de dader toch toegeslagen met een flink stuk vuurwerk.

De resten van de brievenbus waren zelfs meer dan tien meter verderop te vinden.

Heeft u informatie over het incident, of heeft u iets of iemand gezien bij de brievenbus of later in de omgeving van de woonwijk? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.