Vuurwerkvrije zones: Denk aan elkaar

23 december 2017
Vuurwerkvrije zones: Denk aan elkaar

PAPENDRECHT - In de gemeente zijn sinds enkele jaren vuurwerkvrije zones. Het gaat om de gebieden rondom de winkelcentra, kinderboerderij, het centrum en verpleegtehuizen. In deze totaal zeven zones is het afsteken van consumentenvuurwerk niet toegestaan. De zones zijn ingesteld om overlast van vuurwerk te verminderen en rust en veiligheid van de inwoners te waarborgen. Er wordt op toegezien dat deze zones vuurwerkvrij blijven. Voor andere gebieden in Papendrecht geldt dat afsteken van vuurwerk uitsluitend is toegestaan op 31 december 2017 van 18.00 uur tot 1 januari 2018 om 2.00 uur.

Burgemeester Moerkerke: ‘Oud en Nieuw is een feest dat we met elkaar vieren. Het is dan ook belangrijk dat we rekening houden met elkaar. De vuurwerkvrije zones dragen hieraan bij, zo kunnen de inwoners die rust wensen deze opzoeken. Mijn vraag aan jullie is dan ook om net als vorig jaar elkaar en de regels te respecteren, zodat wij er wederom een mooi feest van kunnen maken’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.