Nieuwe naam en logo voor winkelcentrum De Meent: WinkelPark De Meent

25 september 2019
Nieuwe naam en logo voor winkelcentrum De Meent: WinkelPark De Meent

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent heeft een nieuwe naam gekregen, namelijk WinkelPark De Méént. Er wordt op details gelet, want de P is met een hoofdletter en op twee e's staat een streepje, zodat er éé staat.

Met deze naam wil de winkeliersvereniging een nieuwe start maken en benadrukken dat men één is.

Op hun eigen website geeft men aan: "Winkelpark De Meent! Geen winkelcentrum? Nee, echt een park. Je wandelt hier van de ene naar de andere plek met steeds stukjes winkels en horeca. Je kunt gewoon een ontdekkingsreis maken door dit park. En onderweg verwonder je over alles wat je tegenkomt".

Om de naamswijziging verder bekend te maken en te vieren, valt er deze week op 65000 adressen de eerste editie van de WinkelPark krant.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.