Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitgereikt aan Winkelcentrum de Meent

06 juni 2018
Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitgereikt aan Winkelcentrum de Meent

PAPENDRECHT - Op zaterdag 2 juni 2018 om 11.00 uur is het certificaat KVO onthuld door burgemeester Moerkerke op winkelcentrum De Meent. Niet alleen de ondernemers in winkelgebieden kunnen als enigen zorgen voor een schoon en veilig winkelcentrum De Meent. De eigenaren, de gemeente, de politie en de brandweer hebben hierin ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) helpt al deze partijen om samen afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

Het afgelopen jaar is er een schouw gelopen en een veiligheidsanalyse gemaakt op basis van gehouden enquêtes onder de ondernemers. De gegevens zijn verwerkt in een werkdocument met actiepunten. Het eindresultaat: een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving, met als beloning het Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor het hele winkelgebied. Dit keurmerk geeft een duidelijk signaal af aan het winkelend publiek, maar ook aan mensen met minder goede bedoelingen.

Op de foto: Burgemeester Moerkerke en Elise Beishuizen, voorzitter KVO werkgroep, onthullen het certificaat KVO op winkelcentrum De Meent (Bron foto: Gemeente Papendrecht)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.