Educatief bos CSG De Lage Waard verder aangelegd tijdens NL doet

18 maart 2019
Educatief bos CSG De Lage Waard verder aangelegd tijdens NL doet

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag is het educatief bos op CSG De Lage Waard weer een stuk verder aangelegd. Vrijwilligers die zich hadden aangemeld bij NL doet kwamen ondanks het koude en natte weer helpen.

Ook vrijwilligers van Stichting Sociale Moestuin Papendrecht en de Natuur en Vogelwacht Alblasserwaard staken hun handen uit de mouwen. Er werden allerlei tuinwerkzaamheden verricht. Zo werd er een muur aangelegd met aardbeienplanten. Brugklasleerlingen van CSG De Lage Waard zetten zich ook actief in deze dag. Een aantal versjouwden flink wat tegels, zodat er binnenkort een hek kan worden geplaatst.

Foto: CSG De Lage Waard Leerlingen Bjorn en Gido sjouwen tegels

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.