Fietscircus op zonovergoten Markt

21 september 2019
Fietscircus op zonovergoten Markt

PAPENDRECHT - Het marktplein wordt steeds meer gebruikt voor evenementen. Op zaterdag 21 september 2019 werd voor de eerste keer het Fietscircus evenement georganiseerd.

Op het marktplein stond een piste waar showrijders BMX-demo's gaven. Ook kon men zelf in een BMX-workshop de eigen techniek verbeteren. Er was ook een grote circustent en verspreid over het plein kleinere tentjes waar je onder meer een virtual reality ervaring kon beleven.

Leerzaam was het ook om in de cabine van een vrachtwagen te kruipen en zelf de risico's te ervaren van de dode hoek. Verder was er ook gelegenheid om aan een (race)fietswedstrijd mee te doen.

Naast entertainment kon men tijdens het Fietscircus ook terecht voor allerlei fietsinformatie en fietsproducten uitproberen. Ook konden inwoners hun fietservaring en ideeën voor verbetering van fietsvoorzieningenin Papendrecht kwijt.

Foto: Rozemarijn van Hengel

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.