Actieve Scouting Experience op het Marktplein

27 mei 2019
Actieve Scouting Experience op het Marktplein

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 25 mei kon je op het Marktplein deelnemen aan de ‘Scouting Experience’. Er werden diverse scoutingactiviteiten aangeboden, waardoor je een beeld kon krijgen van wat er bij Scouting van Brederode zoal gebeurd.

Alle jeugd kon van 10:00 tot 14:30 uur marshmallows roosteren boven het vuur, meedoen aan diverse spellen, je kon knopen leren leggen en zo nog veel meer. Heb je de leuke uitdagende activiteiten gemist. Zou je toch graag kennis maken met Scouting Papendrecht, kom dan naar een opkomst op het scoutingterrein. Sluit aan bij de groep van jouw leeftijd en ervaar zelf hoe het is. De opkomsten vinden plaats:

  • Jongens en meisjes van 6 tot 9 jaar (Welpen 1) op zaterdag van 9:00 - 11:00 uur.
  • Jongens en meisjes van 9 tot 11 jaar (Welpen 2) op zaterdag van 12:00 - 14:00 uur.
  • De jeugd van 11 tot 15 jaar (Scouts) op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur in clubhuis Batenstein.
  • Jongeren van 15 tot en met 18 jaar (Explorers)  op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur in clubhuis de Burcht.

Let op: Komend weekend zijn er geen opkomsten in verband met het grote kamp dat elk jaar plaats vindt, maar 7 of 8 juni ben je hartelijk welkom op Kamerlingh Onneslaan 1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.