Papendrecht krijgt een groot winterevent op het marktplein

06 juli 2018
Papendrecht krijgt een groot winterevent op het marktplein

PAPENDRECHT - Vorig jaar ging de Kerstmarkt niet door, maar dit jaar wordt het helemaal goed gemaakt, want er komt een groot winterevent van maar liefst twee weken.

Het evenement vindt plaats in een grote tent op het marktplein van zaterdag 24 november tot en met zondag 9 december 2018. Het wordt georganiseerd door winkeliersvereniging De Meent en in samenwerking met de gemeente Papendrecht, de Culturele Raad Papendrecht en de Huiskamer van Papendrecht.

De Culturele Raad heeft al voor een achttal avonden ideeën en ook de Huiskamer van Papendrecht heeft een idee voor zaterdag 24 november. Ook het Sinterklaasfeest zal waarschijnlijk op De Markt worden gehouden.

Ook zijn er plannen voor een viering van de Papendrechtse kerken op zondag 2 december, zoals ook op zondag 11 september 2016 tijdens de opening van het nieuwe marktplein werd gehouden.

De komende maanden zullen de ideeën verder worden uitgewerkt.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.