Hello Kids failliet verklaard

20 september 2019
Hello Kids failliet verklaard

PAPENDRECHT - Op dinsdag 17 september is de kinderkledingwinkel Hello Kids door de rechtbank Rotterdam failliet verklaard. Op de voordeur van de winkel aan de Brederodelaan 5 op winkelcentrum De Meent hangt enkel een briefje met de tekst "Wij zijn gesloten". Op de Facebookpagina van Hello Kids en hun eigen website staat verder niets genoemd over de sluiting.

De winkel was sinds november 2017 op winkelcentrum De Meent gevestigd en verkocht baby-, en kinderkleding vanaf maat 50 t/m 176.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.