Afscheid Mariëtte de Heide van de Willem

16 september 2019 door Hennie van der Zouw
Afscheid Mariëtte de Heide van de Willem

PAPENDRECHT - Na 7 jaar en 7 maanden – zo’n beetje de langste periode dat zij bij een werkgever in dienst was- nam Mariëtte de Heide op vrijdagmiddag 13 september als voorzitter van het College van Bestuur èn als schoolleider afscheid van het Willem de Zwijger College.

Toen zij in 2012 haar intrede in de school deed, verkeerde de Willem financieel ‘in zwaar weer’. Daarin heeft zij met veel energie, vakkennis en creativiteit een positieve verandering kunnen bewerkstelligen. Geen wonder de toespraken bol stonden van de complimenten. Om deze loftuitingen goed te kunnen verwerken, werden de speeches afgewisseld met muzikale intermezzo’s van het strijktrio Danzi en collega’s.

Als blijk van waardering voor alles wat Mariëtte voor Papendrecht en het onderwijs heeft betekend, speldde wethouder Kees de Ruijter haar de zilveren gemeentespeld op. Mariëtte is blij met en trots op de veranderingen en vernieuwingen van de afgelopen jaren, maar dat de nieuwbouw van de Willem –waar zij met hart en ziel voor heeft geijverd- niet is gerealiseerd, vindt zij oprecht héél erg jammer.
Inmiddels is Mariëtte de Heide als ad-interim locatiedirecteur aan de slag gegaan op het Melachton in Schiebroek.

Bijgaand een foto (gemaakt door Udo Wosgien) bij het afscheid van Mariëtte de Heide. Op de foto zie je wethouder Kees de Ruijter nadat hij Mariëtte de zilveren gemeentespeld opspeldde, overhandigde hij haar een mooie ruiker in de gemeente kleuren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.