Naomi Visser behaalt WK-Ticket

16 september 2019 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser behaalt WK-Ticket

PAPENDRECHT / ZWIJNDRECHT - Met haar sterk optreden bij de in Heerenveen gehouden interland met Spanje, Zwitserland en Hongarije heeft O&O-turnster Naomi Visser zich verzekerd van een startbewijs voor deelname aan de aanstaande Wereldkampioenschappen. Deze vinden plaats van 4 t/m 13 oktober in Stuttgart (Duitsland).

Bij deze vierlandenontmoeting kwam de bij Topsport-Noord trainende Naomi met  een puntentotaal van 54,666 als eerste uit de strijd. Deze totaalscore bouwde zij op met 14,033 op sprong, 13,833 op brug, 13,367 op balk en 13,433 op vloer. Voor het teamtotaal (de drie besten per toestel) waren Naomi’s scores van groot belang. Alle vier telden mee voor het ploegresultaat.

Het Oranje team verder samengesteld met Eythora Thorsdottir, Lieke en Sanne Wevers en Vera van der Pol won overtuigend dit internationale treffen. Met een puntentotaal van 163,166 bleef de Nederlandse ploeg Spanje ruim voor. Spanje  kwam tot een eindscore van 156,534 die daarmee als tweede eindigde. Zwitserland werd derde met 156,033 punten en Hongarije vierde met 149,133 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.