Vernieuwde Frittella heropend

14 september 2019
Vernieuwde Frittella heropend

PAPENDRECHT - Op zaterdag 14 september is het vernieuwde restaurant van Frittella heropend door Rob de Geus. Tussen 11.00 en 13.00 uur werden er gratis poffertjes uitgedeeld. Er stond dan ook een flinke rij voor de kraam. De eerste 100 bezoekers ontvingen een waardebon voor een gratis pannenkoek.  Door vele bezoekers werd enthousiast gereageerd op het vernieuwde interieur.

Het restaurant is uitgebreid met 100m². De hoofdreden van de uitbreiding is de toename van personeel met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Frittella heeft een compleet nieuwe (opleidings)keuken die mede voor de interne opleidingen gebruikt kan worden.

Ook is er een afgesloten vergaderruimte toegevoegd. Deze is niet alleen voor gasten beschikbaar, maar hier wordt ook les gegeven aan de leerlingen.

Momenteel werken er ruim 75 personeelsleden bij Frittella.

Het restaurant heeft nu 150 zitplaatsen binnen en nog eens 50 zitplaatsen buiten. De bar en de keuken zijn ook een stuk groter geworden.

Het assortiment is ook uitgebreid. Naast ruim 200 pannenkoeken zijn er ook diverse vleesgerechten waaronder huisgemaakte stoofvlees, huisgemaakte saté en Wienerschnitzel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.