Diploma voor 15 medewerkers Pannenkoekenhuis Frittella

01 februari 2014
Diploma voor 15 medewerkers Pannenkoekenhuis Frittella

PAPENDRECHT - Op woensdag 29 januari ontvingen 15 werknemers van Leerwerkbedrijf Combigoods hun MBO AKA niveau 1 diploma. De diploma’s werden uitgereikt door Wethouder Herman Nieuwstraten en een vertegenwoordiger van het ROC Midden Nederland.

Leerwerkbedrijf Combigoods biedt mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op zowel werkervaring als scholing. Afgelopen week zijn er wederom twee klassen gestart: een nieuwe MBO niveau 1 klas en een niveau 2 klas van totaal 31 leerlingen. De leerlingen werken bij Inpakcentrum.nl of Pannenkoekenhuis Frittella.

Foto: Rene van Engen
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.