Nieuw logo en website De Meent

12 september 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuw logo en website De Meent

PAPENDRECHT - De aanpak van De Meent gaat een nieuwe fase in: Met de presentatie van een nieuw logo en website wil de Coöperatie Centrum de uitstraling en aantrekkingskracht vergroten.

Burgemeester Moerkerke onthult het nieuwe gezicht van het centrum op 24 september 2019. "We hebben behoefte aan een betere presentatie van het centrum, online en offline. "We moeten de bestaande klanten vasthouden en nieuwe klanten verleiden om het winkelcentrum te bezoeken. Dat is een forse opgave die alleen met een intensieve samenwerking tussen ondernemers, eigenaren en gemeente kans van slagen heeft", aldus de voorzitter van de Coöperatie, Fred Lingen. De centrummanager, Robert van Campenhout, vult aan: "Je moet zorgen dat je constant in gesprek blijft met alle partijen om de aantrekkelijkheid van het centrum te vergroten. Het organiseren van grote en kleine evenementen, leuke verkoopacties en vooral het ondersteunen van goede initiatieven zijn noodzakelijk, zodat het centrum aantrekkelijker wordt en vooral ook blijft.

Het nieuwe logo en de website moeten vooral de vindbaarheid en herkenbaarheid vergroten. De coöperatie is ook met diverse partijen in gesprek om dat te realiseren. We weten dat een nieuw logo en website slechts een begin is. Om nieuwe klanten aan te trekken, is een prettige beleving van het centrum nodig. Bezoekers moeten het fijn vinden om naar het centrum te komen en ook daar zo lang mogelijk verblijven. Wij zijn als coöperatiebestuur blij met de inzet van de winkelierswerkgroep om ideeën te ontwikkelen voor een beter en aantrekkelijk centrum. Het idee van vernieuwen van het logo en website kwam ook uit deze werkgroep. De Coöperatie heeft vervolgens de benodigde budgetten beschikbaar gesteld. We zien die betrokkenheid van ondernemers graag groeien. Daar zijn alle ondernemers ook bij gebaat.

De komende maanden zal het centrum nog meer van zich laten horen. Op de nieuwe website (vanaf 26 september online) is te zien wat er de komende maanden aan activiteiten staat te gebeuren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.