Activiteiten Fit-Kidz feestelijk van start

11 september 2019
Activiteiten Fit-Kidz feestelijk van start

PAPENDRECHT - De sportieve buitenschoolse activiteiten van Fit-Kidz zijn op 11 september 2019 feestelijk van start gegaan. De opening werd verzorgd door wethouder Kees de Ruijter.

Fit-Kidz biedt kinderen na schooltijd een activiteit aan en onderscheidt zich hiermee van een buitenschoolse opvang. Voor een deel van deze activiteiten maken zij gebruik van het gebouw en het omliggende terrein van Scouting van Brederode aan de Kamerlingh Onneslaan.

Kinderen konden deze middag gratis deelnemen aan activiteiten zoals dansen, een survival parcours, knutselen, springkussen en kickboxen.
Op de foto is een van de sportieve activiteiten te zien, namelijk kickboxen. Alle lessen worden gegeven door ervaren medewerkers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.