Fit-Kidz gaat gebouw scouting Van Brederode huren

15 januari 2019
Fit-Kidz gaat gebouw scouting Van Brederode huren

PAPENDRECHT - Onlangs heeft het bestuur van Stichting Van Brederodegroep de vraag gekregen of zij hun clubhuis ‘Batenstein’ en het omliggende terrein willen verhuren. De Stichting is eigenaar van de gebouwen en zorgt dat deze beschikbaar zijn voor de vereniging Scouting Van Brederode.

Radboud van den Bovenkamp (voorzitter Scouting Van Brederode) legt uit: "Na diverse gesprekken en onderzoeken naar de (on)mogelijkheden is de stichting in gesprek gegaan met de Fit-Kidz. Uiteindelijk is afgelopen vrijdag het huurcontract met Fit-Kidz getekend. Deze organisatie voor buitenschoolse activiteiten is hiermee medehuurder van het clubhuis ‘Batenstein’ geworden.

Met Fit-Kidz zijn afspraken gemaakt over het gebruik van het gebouw in de middagen. Zij gaan uitsluitend gebruik maken van de benedenverdieping. De vrijdagavond en de weekenden blijft het clubhuis ‘Batenstein’ exclusief beschikbaar voor de vereniging Scouting Van Brederode. Ook de avonden blijven voor de scouting beschikbaar. Het gebouw ‘De Burcht’ wordt niet verhuurd".

Over Fit-Kidz
Fit-Kidz richt zich op sportieve buitenschoolse activiteiten. Fit-Kidz biedt kinderen na schooltijd een activiteit aan en onderscheidt zich hiermee van een buitenschoolse opvang. Voor een deel van deze activiteiten gaan zij gebruik maken van het gebouw en het omliggende terrein. Sommige activiteiten zijn elders. Het gebouw wordt die dagen alleen gebruikt worden om te verzamelen/kinderen te laten ophalen. In de schoolvakanties kan Fit-Kidz dagelijks langer gebruik maken van het gebouw.

Radboud is enthousiast: "Met Fit - Kidz als huurder van ons gebouw zien wij een mooie organisatie die complementair is aan onze scoutinggroep".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.