Papecity Bar&Bites viert 1-jarig bestaan met feestmaand

10 september 2019 door Hennie van der Zouw
Papecity Bar&Bites viert 1-jarig bestaan met feestmaand

PAPENDRECHT - Op 13 september is het een jaar geleden dat Papecity Bar&Bites haar deuren opende aan de Veerpromende 3. Dat wordt deze maand met uitgebreid entertainment gevierd.

"Papecity is een uitgaansgelegenheid in het genre Lounge-cafe waar 'welkom en gezelligheid' voorop staat", aldus eigenaar Niek Blokland. 'Wij zien ons gastenbestand groeien en eenieder die voor het eerst komt is onder de indruk van de mooie accommodatie, sfeer en gezelligheid. In Papecity kan niet alleen iets gedronken worden, maar kunnen ook heerlijke gerechten en bites genuttigd kunnen worden. Onze keuken is van dinsdag tot en zondag tot een kwartier voor sluitingstijd geopend. Onze middels bekende “biefstuk van het dikbilrund” is een aanrader en zo mals dat je daar voor terug komt."

"Verder is er wekelijk een variété aan entertainment van zanger(e)s, karaoke, ieder weekend DJ’s, dinnershow, maandelijkse Salsa-party en onze Lazy Sunday met heerlijke gerechten. U kunt ook lid worden van de “Vrienden van Papecity”.

Tijdens onze vrijdagmiddag borrel serveren wij, door het huis gemaakte, gratis bourgondisch gestoofde kippenpootjes.

Op vrijdag 13 september wordt het eenjarig bestaan gevierd met optredens van de vier huis DJ's: DJ Hanz, DJ Mr. Vain, DJ Appretivo en DJ Soundmaster".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.