Feestelijke opening Papecity Bar & Bites

13 september 2018
Feestelijke opening Papecity Bar & Bites

PAPENDRECHT - Papecity Bar & Bites, gevestigd in het pand van het voormalig Chinees restaurant Golden House, opende woensdag 12 september zijn deuren voor gasten en een dag later kon iedereen kennismaken met het grand café. 'Woensdag', zo vertelde eigenaar Niek Blokland, 'kwamen 200 genodigden voor een hapje en een drankje en vandaag lijkt de opkomst even groot.’

Papecity richt zich op 30-plussers, die de hectiek zijn ontgroeid, en graag een gezellige tijd willen doorbrengen met vrienden; om eens bij te praten. Dus zonder dat er harde muziek uit de speakers schalt.

Hoewel de horecagelegenheid zich geen restaurant wil noemen – in de zin van voorafje, hoofdgerecht en dessert – worden er diverse hapjes en kleine gerechten geserveerd. Papecity is vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 02:00 uur geopend en op de andere dagen van de week tot 01:00 uur.

Omwonenden en buurman Huib Zanen vrezen echter geluidsoverlast en hebben hun bezwaren bij het college van B&W neergelegd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.