Papecity Bar&Bites opent op 13 september

27 augustus 2018
Papecity Bar&Bites opent op 13 september

PAPENDRECHT - Papendrecht is vanaf 13 september een nieuw café rijker, want dan opent Papecity Bar&Bites.
Deze is gevestigd in het voormalige Chinees Restaurant Golden House aan de Veerpromenade.
De officiële opening is tussen 18:00 en 20:00 uur.

Wanneer u een presentje wilt geven, dan verzoekt de eigenaar Niek Blokland om een financiële bijdrage in een envelop te geven. De opbrengst wordt dan gedoneerd aan kinderboerderij De Papenhoeve.

Papecity eigenaar Niek Blokland, ondersteund door twee oud horecamannen uit Papendrecht, namelijk Wim Vogelpoel en Gerrit van de Berg, hadden gezamenlijk het idee om in Papendrecht een zaak neer te zetten met een beetje uitstraling naar het verleden.

Niek Blokland vertelt enthousiast: "Papecity Bar&Bites is een uitgaansgelegenheid die meer biedt dan alleen muziek en een drankje. Een ambiance die welkom en gezelligheid uitstraalt. Zo hebben wij maandelijks een variatie aan entertainment, hetgeen u kunt volgen in onze agenda. Vanuit onze keuken serveren wij diverse hapjes en kleine gerechtjes en onze keuken is dagelijks geopend tot sluitingstijd. Kortom, een uitgaansgelegenheid voor 30+ waar uiteraard ook de gezellige jongeren meer dan welkom zijn."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.