Scouting van Brederode is gestart met een nieuw uitdagend seizoen

07 september 2019 door Josette Huisman
Scouting van Brederode is gestart met een nieuw uitdagend seizoen

PAPENDRECHT - De vakantie is voorbij, want de scholen zijn weer begonnen. Ook de verenigingen en clubs in Papendrecht gaan weer van start. Zo ook Scouting van Brederode. Vanmorgen om 9:00 uur is het seizoen gestart met een gezamenlijke seizoensopening met alle speltakken. Uiteraard is daarbij naar traditie de vlag gehesen. Vanwege het regenachtige weer werden er in groepen, spellen gespeeld op het eigen terrein. Waarna om 12:00 uur de samenkomst gezamenlijk werd afgesloten.

Ook dit jaar staan er bij Scouting Papendrecht een hoop uitdagende activiteiten op het programma. Ken je scouting Papendrecht nog niet, kom een keer meedraaien tijdens een opkomst of kijk voor meer informatie op de website.

Over drie weken op zaterdag 28 september vindt de jaarlijkse Scoutfair plaats van 9:30 tot 14:30 uur met allerlei leuke activiteiten en verschillende kramen met verkoopwaren. U en uw kind(eren) kunnen rond het kampvuur zitten, maar ook snuffelen bij de rommelmarktspullen die zijn verzameld. Er is voor elke leeftijd iets te doen.  Scouting van Brederode vindt u aan de Kamerlingh Onneslaan 1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.