Gratis lampionnen voor Wereldfeest op 13 december in Interval

01 december 2008

PAPENDRECHT - Voor het Wereldfeest op zaterdag 13 december zijn 150 gratis lampionnen beschikbaar, op te halen bij Interval in de week van 8 tot en met 12 december. Op is op. Maar je kunt natuurlijk ook zelf de mooiste lampion maken!
Het kleurrijke feest wordt ingeluid met een bonte lampionnenoptocht. Om 18.00 uur wordt verzameld voor het gemeentehuis, de lampionnenoptocht wordt voorafgegaan door een brassband met trommels. Om 18.50 uur arriveert de optocht bij Interval, waarna een opening vol vuur plaatsvindt!

De rest van de avond toont Papendrecht veelkleurig te zijn. Laat u meenemen naar andere werelddelen en andere sferen op zaterdag 13 december 2008 tussen 19.00 en 1.00 uur in Interval, Lange Tiendweg 8a, Papendrecht
Volop ideeën voor het feest

Papendrechters stelden zelf het feest samen. Zij laten de rest van nieuwsgierig Papendrecht graag zien in welk land zij geboren zijn en waar hun cultuur trots op is. Zoveel mogelijk nationaliteiten laten zien, horen en proeven waarin hun cultuur uitblinkt. Zo is er een eethuis waarin iedereen in traditionele kleding hapjes uit eigen land serveert. Er is een kleurrijke modeshow. Een waarzegster voorspelt uw toekomst aan de hand van tarotkaarten. En natuurlijk veel muziekoptredens, onder meer Turkse, Cubaanse, Afrikaanse, Marokkaanse en….. Nederlandse muziek! Dansworkshops in het muziekcafé laten dansen uit verschillende landen zien. U wordt van harte uitgenodigd mee te dansen. Ook Nederland is te zien tijdens het Wereldfeest: van zaterdagavond 1 3 tot en met vrijdagavond 19 december kan er oer-Hollands geschaatst worden op een kunstschaatsbaan op de parkeerplaats bij Interval.

Wat kost het? Niets, de entree is gratis, schaatsen ook trouwens.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.