Winnaars Facebookactie restaurant Promenade genieten van heerlijk diner

16 mei 2018
Winnaars Facebookactie restaurant Promenade genieten van heerlijk diner

PAPENDRECHT - Op woensdag 16 mei 2018 genoten de winnaars van hun driegangendiner bij Restaurant Promenade. Dit was naar aanleiding van de naamsverandering van restaurant Happen en Stappen naar restaurant Promenade en de Facebookactie in de laatste week van april 2018 om dit te vieren.

Uit de meer dan honderd reacties werden uiteindelijk 5 winnaars uitgenodigd, die een introducé mochten meenemen en zo werden verrast op een heerlijk Tapas Sharing menu. Dit menu bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht dat door de Chef kok elke dag weer speciaal wordt samengesteld.

Wilt u een een keer genieten van zo'n menu, dan voor meer informatie en reserveren op www.restaurantpromenade.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.